‘Koeien met strepen’ brengen naar jaarlijkse gewoonte opnieuw een avondvullende Improvisatietheatershow op 20 April 2024 in CC Den Ichter in Opglabbeek!
Improvisatietheater – of kortweg ‘Impro’ – wasdadde?

Wel, bij impro brengen de spelers afwisselende theaterscènes aan de hand van de suggesties van het publiek. Elke scène is nieuw, verrassend, anders en zorgt voor de gekste belevenissen zoals u ze zelf dagelijks wel (of nèt niet) meemaakt. Want bij improvisatietheater worden alle scènes, dialogen en personages ter plaatse en op dat moment gecreëerd op basis van de suggesties die het publiek aanreikt. De spelers zijn dus ‘on the spot’ gelijktijdig scenarist, acteur en regisseur van de eigen opvoering en die van hun medespelers! Altijd nieuw, altijd origineel, altijd spannend maar vooral verrassend leuk!!!

Tickets via de leden, info@deheldenvanleon.be of onze ticketing

Categories:

Tags:

Comments are closed